Başkan Yıldız, emeklilerle kahvaltı etti

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, emeklilerle birlikte kahvaltı etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, emeklilerle birlikte kahvaltı etti.

Yıldız, Beyazşehir Mahallesi'nde bulunan Florya Parkı-ndaki kahvaltıda, insanların bir araya gelmesi, sohbet etmesi ve boş vakitlerini dilediğince değerlendirmesi için park içerisinde mütevazi bir tesis yaptıklarını anımsatarak, "Bugün bu tesiste kahvaltıda bir araya geldik. Bu tesisi, çocuklar, gençler, yaşlı ve emeklilerin kullanmasını diliyorum. Bu bizi çok memnun eder" dedi.

Beyazşehir Mahallesi-nin planlı bir yapısının olmasının büyük avantaj olduğunu belirten Yıldız, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Burası plansız ve kaçak yapıların bulunduğu bir mahalle olsaydı çok zorlanırdık. 45 yıl önce kurulmuş Yavuzlar ve Gazi Osman Paşa-da bugün avuç içi kadar park yeri bulmakta çok zorlanıyoruz. Bir ilköğretim okulu arsasının 60 ile 200 kadar hissedarı var. Bölgemiz çok geniş, 86 mahallemiz, 400 bin civarında nüfusumuz var. Yamula Barajı ile şehir merkezi arasında koşturuyoruz. Her mahalleden haftada 2-3 kez kendi arabamla geçer, eksik ve noksanlarını görür, talimat verip giderilmesine çalışıyorum. Sizleri rahat ettirmek, ayağınızı taştan esirgemek, huzur içinde yaşamanızı sağlamak için çalışıyoruz. Bu tesislerin sayısını artırmaya, daha güzel ve nitelikli olanlarını önümüzdeki günlerde hizmete sunmaya gayret edeceğiz. Elimizden geldiği, gücümüz yettiği, mali yapımızın da elverdiği ölçüde bütün mahallelerimize hizmet veriyoruz. Gün gönlünüze göre olsun, dualarınızdan bizi eksik etmeyin, evlerinizde huzur ve sağlık diliyorum."

Vatandaşlar da hizmetten çok memnun olduklarını, Başkan Bekir Yıldız ile sohbet etmekten keyif aldıklarını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: