Başkan Yıldız, Polis Haftası'nı kutladı

Ak Parti Mezitli İlçe Başkanı Yıldız, Polis Haftası'nı Kutladı

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda ‘Polis Haftası’nı kutladığını belirtti.

Yıldız mesajında, Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 167. yıl dönümünü olduğunu, Türk polisinin güç şartlarda görev yaptığını unutmamak ve güvenimizin vazgeçilmez unsuru olduğunu her zaman hatırlanması gerektiğini ifade etti.Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, yayımladığı mesajda, “Büyük bir özveri ve üstün bir çalışma azmi sergileyerek milletin, huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümünü ve bu münasebetle tüm polislerin Polis Haftası'nı kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Mesajında, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümünü kutlayan Başkan Yıldız, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak sorumluluklarını yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Polis teşkilatımız her zaman bu bilinç ve anlayışla hareket ederek, görev ve sorumluluklarını kendisine yaraşır biçimde yerine getirmektedir. Son yıllarda başarıyla yürüttüğü çalışmalarla suçluların, çetelerin ve mafyaların millet üzerindeki tasallutunu kırmak için çaba sarf eden polis teşkilatımızın bu başarılarla daha nice yıldönümleri kutlamasını temenni ediyorum. Ülkemizin ve Mersinimizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükunun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin görevleri arasındadır.Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da güçlü olacaktır kuşkusuz.

Reklam
Reklam

Bu duygu ve düşüncelerle Polis Haftası'nı kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize de başarılar diliyorum." şekline konuştu.

Fotoğraf :Çiğdem YURDAGEL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: