Başkan Yılmaz Hastaları Ziyaret Ediyor

Bolu’da her Perşembe günleri hastaneleri gezen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geleneği sürdürerek hastalarla bir araya...

Bolu’da her Perşembe günleri hastaneleri gezen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geleneği sürdürerek hastalarla bir araya geldi.

Her hafta perşembe günleri gerçekleştirilen hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta iki aileyi evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ev ziyaretlerinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları da odalarında ziyaret etti. AK Parti Kadın Kolları tarafından organize edilen hasta ziyaretlerinde Başkan Yılmaz’a bu hafta, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sema Yeşilbağ ve AK Parti Eski Belediye Meclis Üyesi Elifnur Yerlikaya eşlik etti. İki ayrı adreste gerçekleştirilen ev ziyaretlerinin ardından, İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları da unutmayan Başkan Yılmaz, oda oda gezerek bütün hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Ayrıca, yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle herkesin bayramını kutlayan Yılmaz, “İnşallah kısa süre içerisinde sağlıklarınıza kavuşur, taburcu olur ve bayramı evinizde ailelerinizle geçirebilirsiniz” şeklinde konuştu. Hastalar da kendilerini ziyarete gelen başkan Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: