Başkan Yılmaz'dan İş Adamı Güzel'e Teşekkür Plaketi

Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Tercanlı işadamı Süleyman Güzel'e ilçeye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi...

Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Tercanlı işadamı Süleyman Güzel'e ilçeye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada İstanbul' da yaşayan Tercanlı işadamı Süleyman Güzel'e ilçeye yapmış olduğu maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür ederek, "İlçemizin çok sayıda iş adamı var. İlçemizin de onlara ihtiyacı var. Sayın Güzel'in ilçemize bir çok alanda katkıları oldu. Biz de ilçemiz adına bu teşekkür plaketini kendisine takdim ederken ilçemize yapacağı katkıların ve desteklerin devam etmesini temenni ediyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İstanbul'da yaşayan Tercanlı İşadamı ve aynı zamanda ERSİAD (Erzincan sanayici ve iş adamları derneği) üyesi olan Süleyman Güzel ise "İlçeme yaptığım hizmetlerden gurur duyuyorum. ERSİAD olarak da hizmet etmek amacındayız." Dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: