Başkan Yüce, engelli vatandaşlarla bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (SGDD-ASAM) işbirliği ile sığınmacı olarak Sakarya’da bulunan engelli vatandaşlara yönelik buluşma düzenlendi.Engelli bireylerin her şartta yanında olduklarını ifade eden Davut Yüce, ‘Hayatı Paylaşmaya Engel Yok’ düsturu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (SGDD-ASAM) işbirliği ile sığınmacı olarak Sakarya’da bulunan engelli vatandaşlara yönelik buluşma düzenlendi.
Engelli bireylerin her şartta yanında olduklarını ifade eden Davut Yüce, ‘Hayatı Paylaşmaya Engel Yok’ düsturu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Sığınmacılara yönelik sosyal çalışmaların önemine değinerek sözlerine başlayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak toplumumuzun tamamına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sadece şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızı değil, savaş dolayısıyla ülkemize sığınan kardeşlerimizin de yanındayız. Bireysel olarak bizlere müracaat eden, engeli dolayısıyla zorluk yaşayan sığınmacı kardeşlerimize yönelik desteklerimizi sürdürüyoruz. İnşallah bu noktada yürüttüğümüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz