Başkan Zenbilci’den Çgc’ye Ziyaret

Adana'nın merkez ilçe Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Çukurova Gazetecileri Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti.Zenbilci,...

Adana'nın merkez ilçe Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Çukurova Gazetecileri Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti.

Zenbilci, ÇGC’ye yaptığı nezaket ziyaretinde ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’in yanı sıra Cemiyetin Mali Sekreteri Özcan Aladağ’da yer aldı. Sarıçam’da yapılan hizmetler ve halen sürmekte olan çalışmalar hakkında bilgi veren Zenbilci, ilçede her mahalleye ve bölgeye hizmet götürdüklerini belirtti. Zenbilci, “Sarıçam’da hem hizmet olarak hem sosyal ve kültürel olarak çok önemli çalışmalar yaptık. İncirlik’ten Baklalıya kadar elimizin değemediği bir bölge kalmadı. Belediye hizmet binamızı yapıyoruz. Sarıçam’da devlet idaresi bir araya yapılacak ve halkın hizmet alımı kolaylaşacak. İlçede önemli gelişmeler oldu. Vatandaşla sürekli beraberiz. Düğünde, cenazede, bayram da her zaman Sarıçamlılarla birlikteyiz. Yaşlılarla, yeni doğan çocuklarla, engellilerle, gençlerle ilgili önemli projeler yürütüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

En büyük şanssızlıklarının 1/1000’lik ve 1/5000’lik imar planlarının çıkmaması olduğunu belirten Zenbilci, “İlçenin imar olarak dikey büyümesine ve belediyenin gelirinin artmasına katkı koyacak bu imar planlarının henüz uygulamaya konulmamış olmasıdır. Bu imar planları yapılmış ve uygulamaya konulması halinde ilçenin çehresi birkaç yıl içinde değişecek” diye konuştu.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise zaman zaman Sarıçam’da gezdiğini belirterek ilçede önemli belediyecilik hizmeti verildiğine işaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: