Başkan Zenbilci'den Kadir Gecesi Mesajı

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, üç ayların son kandili olarak kutlanan ve İslam aleminde önemli bir yere sahip olan Kadir

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, üç ayların son kandili olarak kutlanan ve İslam aleminde önemli bir yere sahip olan Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm Müslümanların bu mübarek gecesini kutladı.

Zenbilci, yayımladığı kutlama mesajında, Kur'an-ı Kerim'de "Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir" diye buyrulduğunu kaydetti.

Kadir Gecesi'nin Allah tarafından değerli kılınmış bir gece olduğunu vurgulayan Zenbilci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Kadir gecesi hayırlı olsun, kandiliniz mübarek olsun. Allah tüm İslam alemine mutluluk ve huzur getirsin."

Reklam
Reklam

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: