Başkan Ziyrek, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, "Küresel güçler ülkemizi karıştırmak gayretindeler. Dikkatli olup, hedefe kilitlenmeliyiz" dedi.

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, "Küresel güçler ülkemizi karıştırmak gayretindeler. Dikkatli olup, hedefe kilitlenmeliyiz" dedi. AK Parti Oltu Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, bir lokantada düzenlenen basın toplantısına, belediye başkan adayı da olan Ziyrek, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emrah Ceylan ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Ziyrek, burada yaptığı konuşmada, basının gücü ve etkisinin belli olduğunu ancak doğru yerde durmasının arzu edildiğini belirterek, "Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçte milli vecibelerimiz var. Küresel güçler ülkemizi karıştırmak gayretindeler. Dikkatli olup, hedefe kilitlenmeliyiz. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerden zaferle çıkacağımıza inandık ve çalışmalarımıza başladık" dedi. Demir de AK Parti'nin seçim sürecine tam anlamıyla başladığını ifade ederek, "Bazı siyasi parti adayları kazandıktan sonra AK Parti'ye geçeceğini ifade ederek, halkımızdan oy istiyor. Böyle bir durum kesinlikle söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: