Başkan Zolan Bilgievi’ni Ziyaret Etti

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Esentepe Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs...

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Esentepe Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerin velileriyle bir araya geldi.

Esentepe Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerin velileriyle bir araya gelen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, velilerin istek, görüş ve önerilerini dinledi. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda konuşmasına velilere teşekkür ederek başlayan Başkan Zolan,"Katılımın bu denli yoğun olması çok güzel. Bir ikinci teşekkür ise çocuklarınızı bize güvenerek bu eğitim kurumuna gönderdiğiniz için. Biz çocukların ve gençlerin eğitimine ayrı bir önem veriyoruz. Bu konuda birçok projeyi hayata geçirdik. Bugün sayısı 8’e ulaşan Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerimiz de en önemsediğimiz projelerimizden. Şu an Denizli’nin farklı bölgelerinde hizmet veren bu kurumlarımız tam kapasite ile çalışıyor. Sayısının arttırılması için de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Eğitimin önemine işaret eden ve bu konuda Denizli Belediyesi’nin büyük gayretleri olduğunu dile getiren Başkan Zolan, "Denizli Belediyesi olarak hangi aşama olursa olsun, eğitim söz konusu olduğunda yapamayacağımız fedakarlık yoktur. Öğrencilerin bilim ve teknolojiyle donatılarak, evrensel değerleri taşıyan bireyler olabilmesi ve gelecekte dünyadaki muhtemel rakiplerinizden her zaman önde yer alması için elimizden geleni yapmak zorundayız. Eğitim söz konusu ise bizim için akan sular durur. Bu konuda yapamayacağımız hiçbir şey yok. Her türlü öneriye, isteğe açığız" dedi.

Yaz döneminde çocukların bu merkezlerden yararlanması için planlamalar yaptıklarını belirten Başkan Zolan, ders dışında çocukların farklı alanlarda da hem eğlenecekleri hem de bir şeyler öğrenebilecekleri kurslarla ilgili çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: