Başkan Zolan, Denizli Traktör Galericileri Sitesi'ni ziyaret etti

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, çevre il ve ilçelerde traktör alacak kişilerin Denizli Traktör Galericileri...

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, çevre il ve ilçelerde traktör alacak kişilerin Denizli Traktör Galericileri Sitesi’ne uğramadan karar vermediklerini söyledi. Zolan, Denizli Traktör Galericileri Sitesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, Denizli Traktör Galericileri Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ergin’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Zolan, belediyenin sürdürdüğü çalışmalarda herkesin görüşüne başvurduklarını belirtti.

Osman Zolan, “Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın istek, şikayet ve taleplerini dinliyoruz. Bu ziyaretlerde başkan yardımcılarımız ve teknik birim müdürlerimiz hazır bulunuyor. Gezilerde tespitlerde bulunuyor ve yerinde çözümler üretilmesini sağlıyoruz. Milletvekilimiz Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde Denizli’ye kazandırılan bu mekanın getirisini hepimiz biliyoruz. Bu mekân artık sadece Denizli insanına değil çevre il ve ilçelere de hizmet veriyor. Traktör Galericileri Sitesi’ne uğramadan artık kimse traktör almıyor. Aydın, Burdur Uşak ve diğer çevre il ve ilçelerden buraya traktör almaya gelindiğini biliyorum. Darısı oto galericilerine. Onlarında bir an önce böylesine bir mekanı oluşturmak için bir araya gelmesini temenni ediyorum. Biz bu konuda elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız.” dedi. Başkan Zolan, daha sonra beraberindekilerle birlikte Traktör Galericileri Sitesi çevresinde incelemeler gerçekleştirdi. Çevre düzenlemesi konusunda esnafın taleplerini alan Zolan, taleplerin en kısa sürede yerine getirilmesi talimatını verdi.

Reklam
Reklam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Haziran’da Denizli’ye geleceğini ve Denizli Belediyesi’nin yapımını tamamladığı projelerin açılışını gerçekleştireceğini hatırlatan Başkan Zolan, site esnafını açılış programına davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz