Başkan Zolan, Iftarda Kapalı Pazaryeri Ve Yüzme Havuzu Sözü Verdi

Kayıhan Mahallesi’nde vatandaşlarla beraber iftar eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bir kapalı pazaryeri ve...

Kayıhan Mahallesi’nde vatandaşlarla beraber iftar eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bir kapalı pazaryeri ve bir de kapalı yüzme havuzu sözü verdi. İftar programlarıyla binlerce kişiyi bir araya getiren Denizli Belediyesi, mahalle iftarlarıyla da aynı mahallede oturup birbirini tanımayan insanları buluşturuyor. Her akşam başka bir mahallede kurulan iftar sofrasına Başkan Zolan, eşi Berrin Zolan'la birlikte katılıyor.

İftardan önce yemekleri kontrol eden ve gelenlerle tek tek selamlaşan Zolan ve eşine, Kayıhan Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Birbirini tanımayan komşuları ve apartman sakinlerini zengin fakir demeden aynı sofrada buluşturduklarını dile getiren Zolan, “On bir ayın sultanı ramazanın getirdiği manevi atmosferi hemşehrilerimizle birlikte teneffüs ediyoruz. Vatandaşlarımızın birbirleriyle tanışmasına ve kaynaşmasına vesile olan mahalle iftar sofralarımız, unutulan komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırıyor. Yediden yetmişe her yaştan hemşehrimizi aynı sofrada buluşturan mahalle iftar sofralarımız, birliktelik kültürümüzün gelişmesine büyük katkıda bulunuyor. Sevgi, dostluk, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşandığı ramazan ayının bereketli ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

İftar yemeğinden sonra mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Başkan Osman Zolan, iki büyük proje açıkladı. Doğalgaz çalışmalarının başladığı Kayıhan Mahallesi’nde önemli değişiklikler olacağını belirterek, “Bu kış Kayıhan’da doğalgaz kullanımı başlayacak. Ayrıca iki müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. İlki çocuklarımızı ve gençlerimizi çok mutlu edecek. Kayıhan’a son derece modern bir kapalı yüzme yapacağız. İnşasına iki ay sonra başlıyoruz. İkinci haberim ise yıllardır özlemini duyduğunuz kapalı pazaryerine ilişkin. Projesini tamamladığımız pazaryerinin ihalesini 6 Ağustos 2012'de yapıyoruz. Eylül veya ekim ayında inşasına başlayacağız. İnşallah seneye iftarı orada yaparız.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: