Başkan Zolan Kale İlçesini Ziyaret Etti

Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla beraber ilçeleri dolaşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın son durağı Kale ilçesi...

Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla beraber ilçeleri dolaşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın son durağı Kale ilçesi oldu.

Kale ilçesi ziyaretine Kale Kaymakamlığı’nda başlayan Osman Zolan, Kale Kaymakamı Serap Özmen ile bir araya geldi. Kale’nin sorunlarını değerlendiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla Kale’nin sorunlarının azalacağını ifade etti.

Daha sonra Kale Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Zolan’a Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Zolan, her partinin Denizli’yi Büyükşehir yapma hayalinde olduğunu ve geç de olsa bu hayalin gerçekleştiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Konuşmalarının ardından misafirlere Kaledavaz baklavası ikram edilirken, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’a kırmızı beyaz kravat hediye etti.

Belediye ziyaretinin ardından Osman Zolan esnafı ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: