Başkan Zolan Yenişehir Mahallesi’nde Velilerle Buluştu

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Yenişehir’deki Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri’ne devam eden öğrencilerin velileriyle...

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Yenişehir’deki Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri’ne devam eden öğrencilerin velileriyle bir araya geldi.

Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri’ndeki toplantıya, kursa devam birçok öğrencinin velisi katıldı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı konuşmada eğitimin önemine dikkat çekerek, "Geleceğin Türkiyesi çocuklarımızın, gençlerimizin elinde şekillenecek. Bu nedenle eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Öğrencilerimizin bilim ve teknolojiyle donatılarak, evrensel değerleri taşıyan bireyler olabilmesi ve gelecekte dünyadaki muhtemel rakiplerinden her zaman önde yer alması için elimizden geleni yapmak zorundayız" dedi.

Reklam
Reklam

Denizli Belediyesi olarak okul yaptırmak, kitap, eşofman dağıtmak, okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesi, çevre düzenlemesi ve öğrenim yardımı gibi birçok alanda eğitime destek verdiklerini kaydeden Başkan Zolan, " Bilgi evleri ve kurs merkezlerimiz de bunlardan bir tanesidir. Hiçbir zaman eğitim bizim işimiz değil demedik. Daima elimizi taşın altına koyduk’’ şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: