Başkan Zolan’dan Denizlilere Ramazan Teşekkürü

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan ayı boyunca mahallelerde birlikte iftar yaptığı ve sohbet ettiği...

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan ayı boyunca mahallelerde birlikte iftar yaptığı ve sohbet ettiği Denizlililer’e teşekkür etti.

Ramazan boyunca her akşam iftarını Denizli’nin farklı bir noktasında vatandaşlar ile aynı sofrada açan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, dün akşam Değirmenönü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Eşi Berrin Zolan ile birlikte iftar öncesi vatandaşlar ile selamlaşan Başkan Zolan’a mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların Ramazan'ını kutlayan Başkan Zolan, Ramazan ayının son günlerine gelindiğini ve Denizli’de huzurlu ve güzel bir Ramazan ayının yaşandığını belirtti.

Reklam
Reklam

Başkan Zolan, “Her akşam kentin farklı noktasında iftarımızı hep birlikte açtık. Bu benim için büyük bir mutluluk. Keyifli, huzurlu ve güzel bir Ramazan ayının sonuna geldik. Bizi gülen yüzleriyle, içtenlikle mahallelerinde, sokaklarında ağırlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Allah hepinize sağlıklı, mutlu sevdiklerinizle nice Ramazanlar, bayramlar göstersin. Bayramlaşma için herkesi bayramın 1'inci günü Çınar Meydanı’na Denizli Belediyesi önüne davet ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: