Başkan Zolan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı'nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu...

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı'nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayramın Denizli’ye, ülkeye ve tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Osman Zolan mesajında, “Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Bayramların, birlik ve bütünlüğe kastedenlere verilecek en güzel cevap olduğunu kaydeden Başkan Zolan mesajında şu sözlere yer verdi:

“Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarından biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor ve şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: