Başkan’a hurdacılardan ziyaret

Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden Kocaeli Hurdacılar Derneği yönetimi, Hurdacılar Sitesi çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Hurdacılar Derneği Başkanı Mustafa Nebili ile yönetimini kabul etti. Dernek yönetiminin kurmayı planladıkları hurdacılar sitesiyle ilgili bilgi verdiği Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin modern görünümüne yakışacak bir esere imza atılacağına inandığını söyledi.

KOCAELİ HURDACILAR DERNEĞİ

Kocaeli Hurdacılar Derneği Başkanı Mustafa Nebili ile yönetiminde yer alan hurdacılar, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Dernek başkanı Nebili ile yöneticiler, ziyarette kurmayı planladıkları Hurdacılar Sitesi’yle ilgili çalışmaların geldiği noktayı Başkan Karaosmanoğlu’na aktardı.

Reklam
Reklam

HURDACILAR SİTESİ KURULACAK

Kocaeli genelinde derneğe üye çok sayıda hurdacı bulunduğunu dile getiren Nebili ile yöneticiler, ‘Hurdacılar Sitesi’ kurmak için bir süre önce başlattıkları çalışmaların devam ettiğini söyledi. Hurdacılar Sitesi’ni en kısa zamanda hayata geçirmek istediklerini söyleyen Nebili ile yöneticiler, kendilerine verdiği destek için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

KENTE YAKIŞAN PROJELER

Dernek yöneticilerinin değişen ve gelişen Kocaeli’ne yakışacak bir projeyi hayata geçireceklerine inandığını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kentte yaşanan değişim ve dönüşüme herkesin katkı sunması gerekiyor. Kenti rahatlatacak, ileriye dönük her projenin önünü açmaya hazırız. Kente yakışan, Kocaeli’nin modern görünümüne yakışan bir çalışma yapacağınıza inanıyorum’’ ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: