Başkana kapalı spor salonu teşekkürü

Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden H. Gürsoy Spor Lisesi yönetimi, yapılan spor salonu için teşekkür etti.

Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden H. Gürsoy Spor Lisesi yönetimi, yapılan spor salonu için teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe’ye bağlı Uzuntarla’da hizmet veren Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Ergin Aktop ile öğretmenleri kabul eti. Müdür Aktop ile okulun beden eğitimi öğretmenleri, Büyükşehir tarafından okula yaptırılan ve tamamlanma aşamasına gelen spor salonu için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

SPOR LİSESİ’NE SPOR SALONU Başkan Karaosmanoğlu bir süre önce Kartepe Uzuntarla’da eğitim veren Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ni ziyaret etmişti. Burada okul yönetimi ve öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, spor lisesine bir spor salonu kazandırmak için de kolları sıvamıştı. Öğrencilere verdiği sözü kısa sürede tutan Başkan Karaosmanoğlu’nun talimatıyla yapımına başlanan spor salonunda sona gelinirken, okul yönetimi de kendisine bir teşekkür ziyareti düzenledi.

Reklam
Reklam

ÇEVRE HALKI DA YARARLANACAK Spor salonu inşaatında gelinen son noktayı Başkan Karaosmanoğlu’na aktaran okul müdürü Aktop ile okulun beden eğitimi öğretmenleri, okulun bir spor salonuna kavuşmasıyla birlikte bu bölüme daha çok sayıda öğrenci almaya başladıklarını ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, okuldaki öğrencilerin yanı sıra çevre sakinlerinin de yararlanacağı spor salonunun bölgede önemli bir eksikliği gidereceğini vurguladı.

SPOR SALONUNDA İLK DERS Büyükşehir olarak spora büyük önem verdiklerini ve önemli yatırım yaptıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nde sporu bir hayat tarzı haline getirmek istediklerini sözlerine ekledi. Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden okulun beden eğitimi öğretmenleri de, ‘’Spor salonumuzun tamamlanmasıyla ilk defa spor salonunda ders işleyeceğiz. Öğrencilerimiz sizi çok seviyor. Spor salonumuzda öğrencilerimizle ders yaparken sizi de aramızda görmek istiyoruz’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz