Başkana Mektupla Söz Verdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) buz pateninde büyük umutlar vadeden 9 yaşındaki sporcusu Kumsal Belin, spor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) buz pateninde büyük umutlar vadeden 9 yaşındaki sporcusu Kumsal Belin, spor yaşamının henüz sekizinci ayında elde ettiği Türkiye üçüncülüğü ile bir anda dikkatleri üzerine çekti.

Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı buz sporları salonunda başladığı buz pateninde basamakları hızla tırmanarak Türkiye üçüncülüğünü yakalayan Kumsal, bu başarısında büyük payı olduğuna inandığı Başkan Kocaoğlu’na bir mektup yazarak, hem kendisine olan sevgisini dile getirdi, hem de Aralık ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası için altın madalya sözü verdi. Kumsal Başkan Kocaoğlu'na sevgisini şu sözlerle dile getirdi: "Sizi çok seviyorum. Aralık ayında şampiyonluk getireceğim."

Reklam
Reklam

Mektubuna bir de not düşen Kumsal, “Buzumuz açıldığında 8 ay içinde İzmir’e ilk madalyayı getirdim. Az zamanda çok iş başardım. Devamı gelecek” sözleriyle Başkan Kocaoğlu’nu keyiflendirdi. Kumsal, mektubunda ayrıca kendi çizgileriyle Başkan Kocaoğlu ile aralarında geçen bir diyaloğu canlandırdı. Kumsal Belin’in çizdiği resimde Başkan Kocaoğlu’nu temsil eden çizgi karakter konuşma balonu içinde “Seni destekliyorum” derken, Kumsal karakteri ise “Çok çalışıyorum ve başarıyorum” diye konuşuyor. Kumsal’la birlikte buz pateni çalışmalarını sürdüren 7 yaşındaki kız kardeşi Aysu Belin de ablasından geri kalmayarak ayrı bir mektup sayfasında Başkan Kocaoğlu’na seslendi.

Yaşadığı böylesi güzel sürprizlerin yoğun iş temposunun stres ve yorgunluğunu üzerinden aldığını belirten Başkan Aziz Kocaoğlu ise Kumsal’a telefonla ulaşarak teşekkür etti ve başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: