Başkana yumruk attı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 10 yıldönümünde Gölcük Kavaklı sahilinde düzenlenen anma töreni için konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı yumruklu saldırı yapıldı.

Her yıl olduğu gibi Kavaklı sahilinde bulunan deprem anıtında denize çelenk atma ve ''17 Ağustos Unutmadık'' yazısının ateşle yazılması öncesi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kısa bir konuşma yaptı. Saatler tam 03:02'yi gösterdiği sırada ''ben dükkanımı kaybettim, kayıplar ne olacak'' diye başkanın üzerine yürüyen Behçet Yılmaz, Mehmet Ellibeş'in göğsüne yumruk attı. Ellibeş'in yanındakiler saldırganı yere yıkarken bir kişi saldırgana yerdeyken tekme attı.

Anma töreni için çalan sirenler ile birlikte linç edilmek istenen şahıs Mehmet Elibeş'in uyarıları ile kurtuldu. Behçet Yılmaz, polis tarafından gözaltına alınırken, geç kalınan saygı duruşu gerçekleştirdi. Saldırıdan dolayı üzgün olduğunu söyleyen Mehmet Ellibeş, depremde kaybettiklerimiz için denize karanfil attı. Anma töreni sırasında bazı depremzedeler gözyaşına engel olamadı. Törenler deprem anıtına çelenk konulması ile son buldu

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: