Başkandan seçim değerlendirmesi

Bitlis'in Mutki ilçe Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, 12 Haziran Genel Seçimlerini değerlendirdi.

Bitlis'in Mutki ilçe Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, 12 Haziran Genel Seçimlerini değerlendirdi.

Başkan Barlak, Mutki'nin her zaman olduğu gibi bu seçimde de bölgede ve ilde birinciliği kimseye kaptırmadığını söyledi. Barlak "Halkımız yine AK Parti'yi tercih ederek ilçe genelinde yüzde 80 civarında yani 11 bin 200 oyla desteğini tekrardan göstermişlerdir. Halkımız ülke genelinde de yüzde 50 oy vererek ustalık döneminde Ak Parti'yi üçüncü kez yine tek başına iktidara taşımıştır. Bu nedenle herkese minnettarız. Yeni kurulacak hükümetle ülkemizin çok daha farklı noktalara yükseleceğini ümit ediyoruz.
Partimiz oylarında hem 2007, hem de 2009 seçimlerine göre ciddi artış meydana gelmiştir. Bu artış, Ak Parti hükümetimizin yapmış oluğu hizmetlerin tescillenmesi ile halkımızın memnuniyetini ifade etmektedir. Çalışmalarımızda gösterdikleri sabırlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İki yıl süresince bize verilen görevi layığı ile yerine getirmek için yoğun mesai harcadık. Bu gayretler, halkımız tarafından da takdir görmüştür ki bu desteği aldık" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz