Başkanı Genç Yeşilova’da

Mahalle toplantılarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yeşilova Mahallesi'nde verilen kahvaltıda mahalle sakinleriyle bir...

Mahalle toplantılarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yeşilova Mahallesi'nde verilen kahvaltıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle Muhtarı Bilal İnanç'ın yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı başkan-vatandaş buluşmasına Yeşilova sakinlerinin ilgisi oldukça yoğun oldu. Vatandaşları dinleyen Başkan Genç, Canik'in 8 yıl öncesine göre tanınmayacak şekilde değişime uğradığını söyledi.

Canik halkının eskiye göre daha mutlu olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Ben Canik'i, Samsun'u seviyorum. İnsanlarını seviyorum. Şehrimizi daha ileri götürmek için çalışıyoruz. Bu konuda çok yol kat ettik. Ancak asla yeterli demiyoruz. Canik'i hep birlikte daha ileriye götürmek istiyoruz. Canik olarak hiçbir şeyin hayalde kalmayacağını, istenildiğinde her şeyin gerçekleşebileceğini gösterdik. Bundan sonra da birlikte daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Yeşilova Mahallesi halkımız eskiye göre daha mutlu. Çünkü burada modern binalar yükseldi, insanlarımızın yaşam konforu arttı" dedi.

Reklam
Reklam

CANİK GÖÇ ALIYOR

Canik'in, Samsun'un en önemli bölgesi haline geldiğini belirten Başkan Genç, "Daha önce ilçemize gelmeye çekinenler şimdi sıraya giriyor. Canik cazibe merkezi oldu. Hem yatırımcıları çekiyor, hem göç alıyor. Karadeniz'de, Samsun'da çoğu yer nüfus kaybederken, Canik nüfusunu yüzde 43 artırdı. Bütün bunlar ilçemizin geldiği noktayı gösteriyor. Yaşadığımız şehir için çaktığımız her çivi bizi mutlu ediyor. Her zaman şantiyedeyiz. Halkımıza hizmet etmenin Hakk'a hizmet etmek olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle çalışıyoruz" diye konuştu.

Kendini bu şehre hizmet etmek için adadığını dile getiren Başkan Genç, "Çalışmalarımız sonucunda Canik 8 yılda tanınmayacak şekilde değişti. Üniversitesi, alışveriş merkezleri, sağlık merkezleri ile Samsun'un yeni merkezi Canik oldu. İlçemizin dört bir yanında vinçler yükseliyor. Kentsel dönüşüm, ulusal ve uluslararası firmalar, kültür ve spor merkezleri Canik'te. Çok yakın zamana kadar bütün bunların hepsi hayaldi" şeklinde konuştu.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, Yeşilova Mahallesi halkının istek, talep ve sorunlarını da dinledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: