Başkanı Kertiş, Başbakan Erdoğan'ı Bayındır'a Davet Etti

İzmir'in çiçeği ile ünlü ilçesi Bayındır'ı festival heyecanı sarmaya başladı. 26 Nisan'da 16. kez kapılarını...

İzmir'in çiçeği ile ünlü ilçesi Bayındır'ı festival heyecanı sarmaya başladı. 26 Nisan'da 16. kez kapılarını dünyaya açacak olan Bayındır'da festival hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Festival için yapılacak davetler konusunda da bir çalışma sürdürülüyor. Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz'la birlikte TBMM'de görüştüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı festivale davet etti. Başkan Kertiş, Başbakan Tayyip Erdoğan'a mis kokulu fesleğenlerin olduğu sepetle davetiyesini verdi ve açılışa katılmasını rica etti. Başbakan Erdoğan da, programı elverirse çiçeğin başkenti Bayındır'ı ziyaret etmekten mutluluk duyacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz