Başkanı Keskin, Anaokulunda Miniklerle Yemekte Buluştu

Öğretmenler Haftası nedeniyle okulları ziyaret eden Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, beraberinde Belediye Meclis üyesi...

Öğretmenler Haftası nedeniyle okulları ziyaret eden Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, beraberinde Belediye Meclis üyesi Enver Yeşilyurt, Belediye Fen işleri Müdürü Mehmet Urtimur ile birlikte Ödemiş Anaokulu’nu ziyaret ederek minik öğrencilerle öğle yemeği yedi.

Okul Müdürü Mahmut Altay, Okul Aile Birliği Başkanı Sevtap Kaymak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Keskin’e, çiçek verildi. 4-5 yaş grubu çocukların eğitim gördüğü anaokulunda Keskin, miniklerle birlikte Ödemiş köftesi yedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Bekir Keskin, öğrencilerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Dün biz de bu sıralarda eğitim alarak bugünlere geldik. Kimimiz doktor, mühendis, avukat, esnaf, memur, işçi oldu. Bugün onlar da geleceğe hazırlanıyor. Bu öğrencilerimizi gelecekte ülkemize hizmet ederken göreceğiz. Onları yarına hazırlayan cefakar öğretmenlerimizin bu kutsal görevlerinde, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda, çağdaş bir ulus yaratmak için bilgi ve birikimlerini çocuklara aktaran, ülkemizin aydınlık geleceğinde önemli ve etkin rol üstlenen öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyorum. Öğretmenler geleceğin Türkiye’sini hazırlayan insanlardır” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Kaymak da, Başkan Keskin’in bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Ayrıca, Keskin'e üzerinde Atatürk portresi bulunan saat hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz