Başkanın Fuar Diplomasisi

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Aziz Kocaoğlu, 81. İzmir Enternasyonal Fuarı’na (İEF) yaptığı ziyaretlerde hem...

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Aziz Kocaoğlu, 81. İzmir Enternasyonal Fuarı’na (İEF) yaptığı ziyaretlerde hem vatandaşlarla buluşuyor hem de fuara katılan yabancı ülkelerin temsilcileriyle bir araya gelerek diplomasi turu yapıyor.

İEF’nin bu yılki partner ülkesi olan Latin Amerika ülkelerinin stantlarını ziyaret eden Kocaoğlu’nu, ülkelerini temsil etmek için kentte bulunan Latin Büyükelçiler karşıladı. Fuar 1 No'lu Hol'de Arjantin Cumhuriyeti, Ektavor, Meksika, Peru Cumhuriyeti ile Venezuela ülkelerinin büyükelçileriyle buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yabancı delegasyonun İEF’ye gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Kenyalı yetkililerle bir araya gelen Aziz Kocaoğlu, yabancı diplomatlarla gerçekleştirdiği temaslarda İzmir’in EXPO 2020 adaylığı konusunu da gündeme getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: