Başkanlar Beyköy’de Buluştu

Düzce ili Belediye Başkanları Beyköy’de buluştu. Düzce ili Belediye Başkanları toplantısı Beyköy Belediye Başkanı Osman...

Düzce ili Belediye Başkanları Beyköy’de buluştu. Düzce ili Belediye Başkanları toplantısı Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç Başkanlığında gerçekleştirildi.

Osman Kılıç, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında “Her ay gerçekleştirdiğimiz toplantılardan birini daha Beldemizde gerçekleştirmekten mutluyum. Düzce’nin geleceği ve sorunlarına çözüm üretebilmek adına bir adım daha atabilmek için ortak çalışarak fikir birliğinde bulunuyoruz” dedi.

Kılıç ayrıca, Beyköy’de gerçekleştirilen toplantının dönemin son toplantısı olduğu dikkat çekerek 2014 yerel seçimlerinde yeniden Başkan adayı olmaya hazır olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Toplantının ardından Osman Kılıç ve eşinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemeğe Düzce Belediye Başkanları eşleri ile katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: