Başkanlar Bir Araya Geldi

Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan bugün Turgutlu Belediyesindeki makamında Manisaspor Başkanı...

Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan bugün Turgutlu Belediyesindeki makamında Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ve yönetim kurulu üyesi Bilge Balcı ile bir araya geldi.

İki başkanın buluşmasında Manisaspor’un önümüzdeki sezon Süper Lige yükselmesi adına yapılacak çalışmalar ve detaylar konuşulurken, Manisa ve Turgutlu’nun sıcak, samimi ve dostane ilişkisinin devam edeceğini belirttiler.

Serhat Orhan: “Bu sezon Süper Ligin kapısına kadar gelen Manisasporumuzun önümüzdeki sezon Süper Lige yükseleceğine yürekten inanıyor ve Manisalılık ruhu içerisinde el ele, hep birlikte bunun gayretinde olacağımızı belirtmek istiyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: