Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kurum içerisinde görev yapan personel arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kurum içerisinde görev yapan personel arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 5. Başkanlık Kupası’nı Fen İşleri Daire Başkanlığı kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İmar-İnsan Kaynakları-Bilgi İşlem Daire Başkanlıkları arasında oynanan maçı 2-0’lik sonuçla Fen İşleri Daire Başkanlığı kazandı. Hasan Doğan Spor Tesisleri'ndeki final maçını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İ. Fuat Özçörekçi, Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Ağar, daire başkanları ve çok sayıda kurum çalışanı izledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İ. Fuat Özçörekçi, Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlar arasında birçok kültür etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu kültür etkinliklerinin yanında spora yönelik aktivitelere de yer veriyoruz. Bu etkinliklerin yaptığımız hizmetlere olumlu yansıdığını görüyoruz. Örnek bir futbol turnuvası yapıldı. Belediye personelimizin futboldaki yeteneklerini de bu turnuva ile görmüş olduk. Fen İşleri Daire Başkanlığını birinciliklerinden dolayı kutluyorum. Bu yıl 5.'sini gerçekleştirdiğimiz turnuvada centilmence mücadele eden personellerimize ve emeği geçen yönetici arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum“ dedi.

Reklam
Reklam

Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’nda tüm rakiplerini geride bırakan Fen İşleri Daire Başkanlığı futbolcularına ve turnuvada 2. ve 3. olan takımlara kupaları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İ. Fuat Özçörekçi ve Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Ağar tarafından takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz