Başkanvekili Dişkaya: "iktidara Talibiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanvekili Zeki Dişkaya, düzenlediği basın açıklamasında iktidara talip olduklarını...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanvekili Zeki Dişkaya, düzenlediği basın açıklamasında iktidara talip olduklarını dile getirdi.

MHP Adıyaman İl Başkanvekili Zeki Dişkaya, yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden beri teşkilatlanma işlerimizi son sürat yapıyoruz. Şuanda ısınma hareketlerindeyiz.

Yarın öbür gün sahalara ineceğiz. Köy, mahalle, beldelerde, merkezde teşkilatlarımız bitmek üzere. Biz iktidar olmaya geldik. Bizler laflarla iktidar olmaya değil, icraatlarla iktidar olmaya geleceğiz. Zaten son günlerde halkımız partimize güç katarak Türkiye’de genel yapılan anketlerde partimiz Türkiye’de ikinci parti olarak çıkmaktadır. Bu anket sonuçları bizleri son derece sevindirmiştir. Biz ikinci parti olmak yerine iktidar olmak için gecemizi, gündüzümüzü birbirine katarak partimizi birlik beraberlik içinde MHP’yi iktidar edeceğiz.

Reklam
Reklam

Adıyaman il teşkilatı olarak Devlet Bahçeli beyefendiye destek veriyoruz. Umut ediyoruz ki Devlet bey devletin başına gelecektir. Adıyaman il teşkilatı olarak genel kurula yoğun katılım sergileterek Devlet bey’in yanında yer alacağız. Ve Adıyaman’da bugün görevi esnasında Şehit olan polis kardeşimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve tüm emniyet mensubu kardeşlerimize başsağlığı diliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz