Başkanvekili Özak Engelliler Meclisi Üyeleriyle Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak Kocaeli Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri ile bir...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak Kocaeli Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri ile bir araya gelerek onların istek ve sorunlarını dinledi. Başkan Vekili Özak, Büyükşehir olarak yapılan hizmetlerin mutlaka engelli vatandaşların düşünülerek hayata geçirildiğini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın dışında Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Mehmet Ata Doğan, engelli dernekleri başkanları, üyeleri ve yakınları katıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin engelliler ile ilgili hayata geçirdiği projelerin takdirle karşılandığı belirtildi. Yaşanılan sorunları ve taleplerini Başkan Vekili Özak’a ileten engelli dernekleri bu taleplerinin en kısa zamanda yerine getirileceğinden emin olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Kocaeli Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, engelli dernekleri ve engelli vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir olarak her insanın kent içinde mutlu yaşamasının en önemli önceliklerden birisi olduğunu dile getirdi. Özak, ”Kocaeli Büyükşehir olarak sizleri dinleyemeye geldik. Kent içindeki sorunlarınız neler, talepleriniz nedir. Birinci ağızdan öğrenmek için buradayız. Bu şekilde sizlere yönelik hizmetlerimiz daha da anlamlı ve yararlı olacaktır. Sizlerin mutlu bir şekilde yaşaması kent yöneticileri olarak bizleri de mutlu eder” dedi.

Özak, ”Büyükşehir Belediye başkanımızın engelliler konusunda çok yüksek hassasiyeti var. Yaptığımız hizmetleri engellileri de düşünerek gerçekleştiriyoruz. Şunu biliyoruz ki hepimiz her an engelli olabiliriz. Bu yüzden engellileri iyi anlamamız lazım. 2 yıldır ücretsiz olarak sürdürdüğümüz otobüs şoförlerinin engellilerle ilgili eğitimine devam edeceğiz. Engellilerin kent içi ulaşımla ilgili sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Bundan sonra ki süreçte engellilerle ilgili hizmetlerimiz artarak devam edecektir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: