Başkasıyla ilişkiye girdi "Dayım yaptı" dedi

Samsun'da kendisine tecavüz ettiğini söylediği dayısı S.A.'nın tutuklanmasına neden olan ilköğretim öğrencisi ifade değiştirdi.

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde kendisine tecavüz ettiğini söylediği dayısı 28 yaşındaki S.A.'nın tutuklanmasına neden olan 15 yaşındaki ilköğretim öğrencisi T.O., çark etti. Mahkemede, dayısına iftira attığını söyleyen T.Ö., ""Benimle biri ilişkiye girdi. Birini suçlamam gerekiyordu. Ben de dayıma iftira attım" dedi.

İlkadım İlçesi Unkapanı Mahallesi’nde oturan ilköğretim öğrencisi T.O., Mehmet adında biriyle ilişkiye girdi. Yaşadıkları karşısında paniğe kapılan T.O., ailesine dayısı S.A.'nın kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Bunun üzerine T.O.'nun ailesi suç duyurusunda bulundu. Harekete geçen polis ekipleri, T.O.'yu gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

İfadesine başvurulan T.O., "Dayım bana 8 yaşındayken eliyle taciz etmeye başladı. Bir gün evde kimse yokken zorla ırzıma geçti. Ertesi gün yine zorla ırzıma geçti. Bu durum 7 yıl boyunca çeşitli tarihlerde meydana geldi. Artık dayanamadığım için olayı aileme anlattım. Şikayetçiyim" dedi. Suçlamaları kabul etmeyen S.A. işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çocuğun basit cinsel istismarı ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlarından 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan S.A., bugün Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk duruşmasına çıktı. Mahkemede, S.A., kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.

Duruşmada ifade değiştiren T.O. ise başka biririyle ilişkiye girdiğini belirtip, "Benimle Mehmet diye biri ilişkiye girdi. Birini suçlamam gerekiyordu. Ben de dayıma iftira attım. Dayım suçsuzdur" dedi.

Şüpheli S.A.'nın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, davayı ileri bir tarihe erteledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: