Başken Bulutlar, Yıldızkentlilerin sorunlarını dinledi

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mahalle ziyaretleri kapsamında Yıldızkent semtinde vatandaşlar ile semt kahvehanesinde...

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mahalle ziyaretleri kapsamında Yıldızkent semtinde vatandaşlar ile semt kahvehanesinde bir araya gelerek proje ve icraatlarını anlatıp, dert dinledi.

Orhan Bulutlar, semt ziyaretlerini sürdürüyor. Halkın içinde olmaktan mutlu olduklarını dile getiren Bulutlar, göreve seçildikten sonra sürekli olarak halkla iç içe olduğunu ve vatandaşın problem ve beklentilerini birinci ağızdan dinlediğini ifade etti.

Bulutlar, "Görevimin üçüncü yılında sizlerin huzuruna başım dik bir şekilde çıkıyorsam sizler de beni bağrınıza basıyorsanız o zaman doğru yolda olduğumuzu gösteriyor." dedi.

Reklam
Reklam

Seçimler öncesinde verdiği vaatleri yerine getirdiğini de dile getiren Bulutlar,"İlk sözüm sizlere ait olan apartman ve site aralarını satmayacağım sizler için geleceğimiz olan çocuklarımız için değerlendireceğiz dedik ve bugün bir karış apartman ve site boşluğu satmadık. Yaklaşık 35 bin metrekare böyle alanlar tespit ettik ve Osman Gazi Mahallemize 6 çocuk oyun ve dinlenme parkı yaptık. Yine yapacağız. Üç aylık asfalt dökmeyeceğiz dedik dökmedik. Artık Palandöken ilçesi sınırların da beş yılık standartlara göre asfalt döküyoruz. Osman Gazi Mahallemiz tepeden tırnağa yeniden yaptık. Yeni yerleşim alanları da yapmaya devam edeceğiz. Borçsuz, başı dik kurumsallaşmış bir belediyeyiz artık. Sizlere kapımız ardına kadar açık. Çünkü buralar sizin yeriniz sizin malınız. İstediğiniz zaman gelin çayımızı için.” ifadelerini kullandı.

" VATANDAŞIN HİZMETKÂRIYIZ”

Birinci görevinin vatandaşa hizmet olduğuna işaret eden Bulutlar, "Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Sizler isteyeceksiniz bizler yapacağız bunun için buradayız. Ne sorununuz varsa ne istiyorsanız söyleyin biz efendi değil sizlere hizmet etmek için seçildik. Gizlimiz saklımız yok. Neyi yaptık neyi yapamadık hesabını sorun ben buradayım.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: