Başkent polisi korsancılara göz açtırmıyor

Ankara'da düzenlenen korsan kitap ve CD operasyonunda 2 bin 300 korsan kitapla 18 bin 800...

Ankara'da düzenlenen korsan kitap ve CD operasyonunda 2 bin 300 korsan kitapla 18 bin 800 CD ele geçirildi. Operasyonda, ayrıca 4 kişi gözaltına alındı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Hakları Büro Amirliği ekipleri, Çankaya Bestekâr Sokak'taki bir iş yeri ile Tunalı Hilmi Caddesi'ndeki bir depoda korsan CD bulunduğunu tespit etti.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla depo ve iş yerine operasyon düzenleyen polis, 18 bin 870 bandrolsüz CD, 2 bin 500 CD karton eti, 4 CD tanıtım kataloğu ve 3 adet sekizli CD çoğaltım cihazı ele geçirdi. Ele geçirilen malzemenin piyasa değerinin yaklaşık 230 bin lira olduğu öğrenilirken, konuyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Ankara polisinin, başka bir adreste yaptığı aramada ise piyasa değeri yaklaşık 38 bin lira olan 2 bin 371 adet bandrolsüz kitap ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz