Başkentin Herkülü Yine Şampiyon

Ankaralı vücut geliştirme sporcusu Bilal Çınar, Ankara'da gerçekleştirilen Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda geçen yıl olduğu gibi...

Ankaralı vücut geliştirme sporcusu Bilal Çınar, Ankara'da gerçekleştirilen Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyon oldu.

Mamak Spor Salonu'nda düzenlenen Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda Bilal Çınar Ankara şampiyonu oldu. Özel bir eğitim kurumunda Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak çalışan Çınar, öğretmen maaşı ile bu sporu yapmanın çok maliyetli olduğunu belirtti. Bu sporla uğraşan diğer sporcular gibi kendisinin de her şampiyonadan 5-6 ay önce diyet ve antrenman programı uygulamaya başladığını dile getiren Çınar, bir program dahilinde disiplinli şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Çınar, vücuttaki fazla yağların yakılıp kasların ve damarların daha net şekilde görünmesi için diyetin şart olduğunu vurguladı. Diyet süresince sadece tavuk, yumurta, pirinç ve meyve yemek zorunda olduğunu ifade eden Çınar, "Günde 10 yumurta yerim. Tavukgöğsü ve aynı zamanda karbonhidrat olarak vücuda enerji veren pirinç lapası yiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

"İDOLÜM ARNOLD SCHWARZENEGGER"

Genç sporcu Çınar, ünlü oyuncu ve ABD'nin California eyaletinin eski valisi Arnold Schwarzenegger örnek aldığını belirterek, "İnsan fizyolojisi ve anatomisini yakından tanımaya çok hevesliyim. Resim derslerinde herkes hayallerini çizerken ben hep kaslı insan vücudu çizerdim" diye konuştu.

Başarılı sporcu 28-31 Mart tarihlerinde arasında Antalya Kemer'de düzenlenecek olan Türkiye vücut geliştirme şampiyonasının hazırlıklarını ise sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: