Başkent'te 2 lise öğrencisini gasp eden 3 kişi tutuklandı

Ankara’da iki lise öğrencisini gasp ettikten sonra kaybolan 3 kişi yakalandı. Emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye...

Ankara’da iki lise öğrencisini gasp ettikten sonra kaybolan 3 kişi yakalandı. Emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 3 şahıs da tutuklandı.

Keçiören Etlik’te ocak ayında meydana gelen olayda, Keçiören İMKB Lisesi 4. sınıf öğrencisi Murat Ünsal (17) ile Burak İnce (17) isimli iki öğrenci okul çıkışında Levent C, Yunus B. ve H.K. tarafından dövülerek gasp edildi. Ellerindeki sallama diye tabir edilen uzun bıçaklarla öğrencilerin önünü kestikleri öne sürülen şahıslar, öğrencileri “kafanızı keseriz” diye tehdit ettiği iddia edildi. Zanlılar daha sonra paralarını ve cep telefonlarını vermekte direnen öğrencileri dövmeye başladı. Öğrencilerin ceplerindeki 15 lira harçlığı ve cep telefonlarını alan şahıslar olay yerinden uzaklaştı. Öğrenciler ise karakola giderek gasp edildiklerini yönünde şikayette bulundu.

Reklam
Reklam

Şikayetin ardından yaklaşık bir aydır polis tarafından aranan zanlıların 3’ü de yakalandı. Polis öğrencilerle zanlıları karşılaştırdı. Gaspçıların yakalanan şahıslar olduğu belirlendikten sonra 3’ü de mahkemeye sevk edildi. Aynı gün mahkemeye çıkartılan 3 şahıs da tutuklandı.

Tutuklanan şahıslardan H.K.’nın 7.sınıf öğrencisi olduğu, Levent C. isimli şahsın da AŞTİ’de bir restorantta çalıştığı, Yunus B.’nin ise okumadığı ve çalışmadığı ayrıca daha önceden de sabıkasının bulunduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz