Başkent'te 3 katlı boya ofisindeki yangın söndürüldü

Ankara Siteler’de, bir boya firmasına ait 3 katlı satış bayiinde çıkan yangın korkulu saatlerin yaşanmasına...

Ankara Siteler’de, bir boya firmasına ait 3 katlı satış bayiinde çıkan yangın korkulu saatlerin yaşanmasına sebep oldu. Dün saat 22.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun çalışmaları neticesinde kontrol altına alındı.
Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, kısa süre içerisinde binanın içerisini sardı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye sevk edildi. Bina içerisinde çok sayıda boya malzemesi bulunması nedeniyle yangının söndürülme çalışmaları esnasında itfaiye ekipleri güçlük yaşadı. Alevlerin diğer binalara sıçrama ihtimali bulunması üzerine olay yerine takviye itfaiye ekipleri yönlendirildi. Polis de çevre güvenliğini sağlamaya çalıştı.
İşyeri sahipleri ve aynı sokakta işyeri bulunan birçok vatandaş yangın mahalline geldi. Polisler şahısları zorlukla olay yerinden çıkardı. Söndürme çalışmaları esnasında itfaiye araçlarının suyunu fıskiyeye ulaştıran hortumlarının bazılarında yırtılmalar oluştu. Bir yandan yangını söndürmeye çalışan itfaiye ekipleri, bir yandan da oluşan aksaklıklarla mücadele etmek zorunda kaldı.
Yangın devam ederken olay yerine ambulans ve yunus ekipleri de sevk edildi. Polis, sokak giriş ve çıkışlarına emniyet şeridi çekerek vatandaşların olay yerine yaklaşmasını engelledi. Söndürme çalışmaları devam ettiği sırada binada büyük bir patlama yaşandı. Binanın dış cephesi paramparça olurken pencere ve duvar parçaları sokağa fırladı. Bu esnada itfaiye erlerinin ve vatandaşların sağa sola kaçıştığı görüldü. Yangın kontrol altına alınana kadar binadan patlama sesleri gelmeye devam etti.
Alevler, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmalarının ardından yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alındı. İşyeri sahipleri sinir krizleri geçirdi. Bayi, tamamen kullanılamaz hale geldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz