Başkent'te 300 bin lira değerinde kaçak cep telefonu ele geçirildi

Ankara polisi tarafından yapılan operasyonda, cep telefonu kaçakçılığı yapan ve naylon fatura düzenleyen 9 kişi...

Ankara polisi tarafından yapılan operasyonda, cep telefonu kaçakçılığı yapan ve naylon fatura düzenleyen 9 kişi gözaltına alındı. Ekipler, operasyonda 300 bin lira değerinde cep telefonu ile 112 bin lira kesilmiş naylon fatura ele geçirdi. Gözaltına alınan 9 kişi mahkemeye sevk edildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde doğu illerinden Ankara’ya kaçak telefon getiren şebekenin izine rastladı. Operasyon için düğmeye basan ekipler, kaçak telefonları Başkent’e getiren şebekeyi Samsun Yolu’nda durdurdu. Operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken, 630 adet cep telefonu, 595 adet cep telefonu bataryası, 127 adet cep telefonu kulaklığı ile 91 adet USB kablosu ele geçirdi.
Ankara Aydınlık Evler Mahallesi’nde iki ayrı adrese yapılan diğer bir operasyonda ise naylon fatura düzenleyen 5 kişi gözaltına alındı. 112 bin lira değerinde kesilmiş naylon faturayı bir muhasebecinin düzenlediği belirlendi. Her iki olayda da yakalanan 9 kişi emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz