Başkentte bu kez 'erkek cinayeti' işlendi

Kadın cinayetlerinin gündemde olduğu şu günlerde, başkentte bu kez öldürülen kadın değil erkek oldu. Sanem...

Kadın cinayetlerinin gündemde olduğu şu günlerde, başkentte bu kez öldürülen kadın değil erkek oldu. Sanem K. isimli kadın, ayrıldığı sevgilisi Mehmet Y.’yi otomobilde ensesine sıktığı iki kurşunla öldürdü.
Olay, Çankaya Osman Temiz Mahallesi 1026 Cadde üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, masaj salonunda tanışan Mehmet Y. (29) ile Sanem K. (21) kısa bir süre sonra arkadaş oldu. Yaklaşık bir yıl beraber olan iki genç, daha sonra ayrıldı. Ayrıldıktan sonra ikili, gece yarısı Çankaya’da buluştu. Mehmet Y.’nin otomobilde olmadığı bir sırada Sanem K., torpido gözünde bulunan silahı gizlice aldı. Arka koltukta oturan Sanem K. bir süre sonra otomobile dönen Mehmet Y.'nin ensesine iki el ateş etti. Sanem K., arabadan inip silahı bir evin bahçesine atarak olay yerinden uzaklaştı. Mehmet Y. ise hareket eden otomobille birlikte bir apartmanın bahçe duvarına çarptı. Gürültüye uyanan vatandaşlar, kaza olduğu düşüncesiyle durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kısa sürede olayın kaza olmadığını belirledi. Mehmet Y., otomobilde hayatını kaybetti. Ekipler, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Kimliği belirlenen şahıs, iki gün sonra yakalandı. Zanlı, sorgusunda cinayeti itiraf etti. Emniyette sorgusu tamamlanan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz