Başkent'te çocuklara geri dönüşüm bilinci kazandırılıyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi, kâğıt ve atık maddelerin geri dönüşümünü sağlamak ve çocuklara geri dönüşüm bilinci...

Ankara Yenimahalle Belediyesi, kâğıt ve atık maddelerin geri dönüşümünü sağlamak ve çocuklara geri dönüşüm bilinci kazandırmak için proje yürütüyor, İlçe sınırlarındaki okullara ve talep eden kamu kurumlarına yerleştirilen geri dönüşüm kutuları sayesinde kâğıt, karton gibi malzemeler toplanarak ekonomiye kazandırılıyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, geri dönüşüme önem verdiklerinin altını çizerek, ilçe sınırları içerisinde halkı geri dönüşüm konusunda bilinçlendirme adına yürütülen çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.
Yaşar, "Amacımız halkımızın ve özellikle çocuklarımızı geri dönüşüm konusunda bilinçlendirerek ülke kaynaklarımızı en verimle şekilde kullanılması konusunda bilinci yükseltmektir.” dedi.
Geri dönüşüm kutuları yerleştirilen okullardan Prof. Dr. Mehmet Sağlam İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ruşen Öztürk, yapılan örnek çalışmaları için Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz