Başkent’te düzlenen anadolu kadını el emeği sergisine yoğun ilgi

Kadın Emeği Sergisi Ankara Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Vodafone Vakfı tarafından düzenlenen Kadın Emeği Sergisi, Ankara Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı. Açılışını, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin yaptı.

Anadolu’daki kadınların ürettiği çeşitli el emeği ürünlerinin sergilendiği “Kadın El Emeği Sergisi”nde, Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy’ün ev sahipliği yaptığı Çorum standını gezen, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin, ilimiz kadılarının ürettiği el emeği ürünlerini inceleyerek, Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy’den bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Ayrıca yorgan işleriyle uğraşan, ilimiz standında yorganlarını sergileyen Seher Akman isimli engelli vatandaşımız, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teveccühüne mazhar oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları ve eşinin de gezdiği Çorum standı, milletvekilleri, bürokratlar ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 81 ildeki kadınların el ürünlerinin sergilendiği “Kadın El Emeği Sergisi” 4 gün boyunca devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: