Başkent'te Kar Yağışı, Mogan'da Kartpostallık Görüntü

Mehmet DEMİR / GÖLBAŞI (Ankara), (DHA)- ANKARA'da yoğun kar yağışı, Gölbaşı'nda ilçesinde de etkili olmaya devam ediyor. Gece saatlerinde etkisini

Mehmet DEMİR / GÖLBAŞI (Ankara), (DHA)- ANKARA'da yoğun kar yağışı, Gölbaşı'nda ilçesinde de etkili olmaya devam ediyor. Gece saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Mogan gölü çevresinde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Kar yağışı sonrası soğuyan hava ile birlikte Mogan gölü kenarlarında kısmen don olayı meydana geldi. Mogan gölünde yaşayan kuşların da soğuk ve karlı hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlandıkları görüldü. Etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle Gölbaşı Belediyesi'ne bağlı ekipler merkezde ve mahallerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Reklam
Reklam

Yetkililerden alınan bilgilere göre Gölbaşı Merkezde ve mahallerde, köy yollarının kapalı olmadığı öğrenildi. Kar yağışını gören vatandaşlar ise trafiğe kapalı alanda aracıyla karın üstünde kayarak adeta şov yaptılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: