"Başkentte Kastamonu Günleri"

Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, "Başkentte Kastamonu Günleri"nde ilçeyi tanıttıklarını bildirdi.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, "Başkentte Kastamonu Günleri"nde ilçeyi tanıttıklarını bildirdi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 9.'su düzenlenen etkinliğe, göreve geldiği yıldan beri katıldıklarını belirterek, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını söyledi.

Pınarbaşı'nı tanıtmak için turizm alanında gerçekleştirilen fuarlara katıldıklarını aktaran Yılmaz, şöyle konuştu:

"Etkinlikte, güzel ve şirin ilçemizi tanıtabilmek için misafirlerimize cd ve broşürler dağıttık. Ayrıca standımızı ziyaret eden vatandaşlarımızla da bire bir iletişim kurarak, onlara her konuda yardımcı olmaya çalıştık. Turizm firmalarıyla ilçenin kültür ve günü birlik turlar arasında olmasını sağlamak için görüşmeler gerçekleştirdik. Özellikle Ankaralı vatandaşlarımız bize çok uzak değil."

Reklam
Reklam

Yılmaz, Pınarbaşı'nı daha çok kişiye tanıtabilmek ve ilçeyi turizm merkezi haline getirebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Muhabir: Hatice Karakaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: