Başkent'te 'lodos' Kazası

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde şiddetli lodos sırasında market çalışanlarının ve park halindeki otomobilin üzerine düşen reklam...

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde şiddetli lodos sırasında market çalışanlarının ve park halindeki otomobilin üzerine düşen reklam tabelası, 1 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Türkiye genelinde etkili olan şiddetli lodos, Başkent'te de ağaçları ve elektrik direklerini yerinden söküp, çatıları uçurdu. Gölbaşı ilçesinde dün şiddetli rüzgarda yerinden kopan özel bir sürücü kursuna ait reklam tabelası, alt katta bulunan market çalışanlarının ve yoldan geçen vatandaşların ve bir otomobilin üzerine doğru düştü. Yoldan geçen 2 kişinin başlarını sıyıran tabela, bir market çalışanının kolundan yaralanmasına neden oldu. Yol kenarında park halindeki bir otomobilin de camları kırıldı.

Reklam
Reklam

Market çalışanı, rüzgarda uçan tabelanın koluna düştüğünü, şans eseri daha büyük bir yaralanma olayı yaşanmadığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: