Başkentte Market Yangını Korkuttu

Başkentte bir markette meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Ufak çaplı patlamaların olduğu yangına vatandaşlar...

Başkentte bir markette meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Ufak çaplı patlamaların olduğu yangına vatandaşlar da müdahale ederken, markette büyük çapta hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, Etlik, Giresun Caddesi, Mestan Sokak'ta bulunan Makro Market'te henüz belirlenemeyen bir nedenle gece saatlerinde yangın çıktı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemleri aldı ve marketin üzerinde bulunan binada oturan vatandaşları tahliye etti. Ufak çaplı patlamaların da meydana geldiği yangına çevredeki vatandaşlar kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangına hemen müdahale etti. Yoğun dumandan zehirlenme olabileceği ihtimaline karşı sağlık ekipleri de olay yerinde hazırda bekletildi. Yangın nedeniyle evlerinden çıkan vatandaşlar korku dolu gözlerle itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi. Polis ekipleri, patlamaların devam etmesiyle vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. İtfaiye ekipleri müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Ekipler, her ihtimale karşı markete girerek soğutma çalışması yaptı ve marketi kontrol etti. Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtıma bağlı ekipler de binanın ve marketin elektriğini kesti. Yangın nedeniyle markette büyük çapta hasar meydana geldi.

Reklam
Reklam

BALKONDA ÇAY KEYFİ YAPARAK İTFAİYE EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARINI İZLEDİ

Öte yandan, yangının çıktığı marketin yan tarafında bulunan binanın balkonunda oturan vatandaşların itfaiye ekiplerinin çalışmalarına ve patlamalara aldırış etmemesi dikkat çekti. Balkonda oturan vatandaşlar, çay içip sohbetine devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: