Başkentte Osmancık Rüzgarı Esecek

Ankara’da Çorum Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Çorum Tanıtım Günleri hazırlıkları tamamlandı.

Ankara’da Çorum Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Çorum Tanıtım Günleri için Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi’nin açacağı stantta Osmancık’ın tarihi yerlerinin tanıtımları yapılacak. Ayrıca tüm dünyada bir marka haline gelen Osmancık 97 pirinci dağıtılarak Osmancık pirinci tanıtıma sunulacak.

Ankara’da Çorum Dernekler Federasyonu tarafından 15-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Çorum Tanıtım Günleri için Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi çeşitli tanıtımlar yapacak. Çorum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağıl, Başkan Yardımcıları Mahmut Argun, Mehmet Çeliker, Mustafa Dişbudak, Genel Sekreter Latif Ramazan ilçeye gelerek Kaymakam İbrahim Küçük ve Belediye Başkanı Bekir Yazıcı başkanlığında istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç ile birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıda Osmancık’ın tanıtımı için önemli olan Çorum Tanıtım Günleri’nde ilçenin hem tarihi güzelliklerini görsel desteklerle anlatacaklarını ifade eden Kaymakam İbrahim Küçük ayrıca dünyada bir marka haline gelen Osmancık 97 pirincinin de tanıtımının yapılacağını kaydetti.

OSMANCIK PİRİNCİ DAĞITILACAK

Osmancık’ın bir marka şehir olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ise, “Başkentimizde tarih ve pirinç başkenti olan Osmancık’ımızı anlatacağız. Koyunbaba Köprüsü, Kandiber Kalesi, Akşemsettin Camii gibi tarihi değerlere sahip olan ilçemiz ayrıca içinden Kızılırmak’ın geçtiği iki ilçeden bir tanesi. Hem tarihi güzellikleri hem de dünyada bir marka haline gelen Osmancık 97 pirinci ile Türkiye’de ekonomik, kültürel ve turizm alanında farklı bir çekim merkezi olan ilçemizin tanıtımı için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Kaymakamlığımız ile birlikte açacağımız standımızda ilçemizi anlatan broşürlerimizi, Osmancık 97 pirincimizin hikayesini anlatacağız. Ayrıca görsellerle desteklediğimiz panolarımızda da Osmancık’ımızın tarihi değerlerini ön plana çıkaracağız. Öte yandan Osmancık 97 pirincimizi de Çorum Tanıtım Günleri’ne gelen misafirlerimize ücretsiz olarak dağıtacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Çorum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağıl ise, Osmancık’ın

Çorum’un önemli ilçelerinden birisi olduğunu ifade ederek “Osmancık’ın markalarını Ankara’da görmek, başkentte Osmancık rüzgarının eseceğini görmek bizleri de mutlu edecektir” diye konuştu.

Heyet daha sonra Osmancık Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz