Başkent'te Provokatörler Ve Yağmacılar Görüntülendi

Ankara’da Gezi Parkı eylemlerine destek için yapılan gösterilerde olayları provoke eden ve polise sapanla saldıranlar...

Ankara’da Gezi Parkı eylemlerine destek için yapılan gösterilerde olayları provoke eden ve polise sapanla saldıranlar emniyet kameraları tarafından görüntülendi. Bir basın mensubunun da atılan taşla yaralanması yine kameralara yansıdı.

Kızılay’da Gezi Parkı protestoları öncesi ve sonrasında yaşanan olaylar, Mobese kameraları tarafından görüntülendi. Olaylarda, bazı kişilerin, bir kadının oğlu yaşadığı halde, basın mensuplarına, 'bu kadının oğlu öldü' dediği tespit edildi. Polis kameralarına, ayrıca, yanan araçları yağmalayan gruplar da yansıdı. Başka bir görüntüde ise ağaçların arkasına gizlenen göstericilerin polise sapanla saldırdığı görüldü.

Reklam
Reklam

Yaşanan protestoları görüntülemek için olay yerinde bulunan Habertürk Ankara Muhabiri Bedirhan Özyiğit’in yaralanma anı ve yaralayan kişi de kameraya yansıdı. Polisin müdahalesiyle alana yürüyen Özyiğit, bir kişinin attığı taşın başına isabet etmesi sonucu yaralanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: