Başkentte Su Kesintisi

 Mevlana Bulvarı üzerinde AŞTİ karşısında bulunan ana su borusunda gece meydana gelen arıza nedeniyle, Çankaya'da bazı bölgelere su verilemeyecek.

Mevlana Bulvarı üzerinde AŞTİ karşısında bulunan ana su borusunda gece meydana gelen arıza nedeniyle, Çankaya'da bazı bölgelere su verilemeyecek. Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mevlana Bulvarı üzerinde AŞTİ karşısında bulunan 1600 mm çapındaki ana su borusunda gece bir arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle Çankaya ilçesini besleyen ana pompalardan su akışı durduruldu ve zorunlu su kesintisi uygulanmaya başlandı. Açıklamada, şunlara yer verildi: "Borudaki suyun tahliye edilip arızanın en kısa sürede onarılmasının ardından tekrar su verilecek. Arızanın bugün içinde onarılması için ekiplerimiz aralıksız olarak çalışıyor. Arıza nedeniyle Çankaya'nın üst kotları; Sancak, Birlik, Hoşdere, Ata, Keklikpınarı, Öveçler mahalleleri su alamıyor. Yaşanan kesinti için özür dileriz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: