Başkent'te Terör Örgütü Dhkp-c'ye Yönelik Operasyonda 9 Kişi Gözaltına Alındı

AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı binalarına yapılan saldırıların ardından Ankara Polisi, olayın faillerini...

AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı binalarına yapılan saldırıların ardından Ankara Polisi, olayın faillerini yakalamak için düzenlediği 14 ayrı yere yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı’na yapılan terör saldırılarının faillerini yakalamak için seri operasyonlara devam ediyor. Ankara Polisi’nin dün yaptığı operasyonlarda 2 kişi gözaltına alınıp sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele ve Özel Hareket Ekipleri bugün sabah saatlerinde aralarında Ankara Haklar Derneği’nin de olduğu 14 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlarda 9 kişi gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Mamak’ta bulunan Ankara Haklar Derneği’nde yapılan aramada polisler çok sayıda evraka el koydu. Ayrıca dernekte parmak izi incelemesi gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Çalışmalara devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: