Başkent'te Trafik Kazası: 4 Yaralı

Başkent'te bir otomobille kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Dün akşam da...

Başkent'te bir otomobille kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Dün akşam da 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazanın meydana geldiği yerde önlem alınmamasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Kaza, Ostim, Yüzüncü Yıl Bulvarı ile Cevat Dündar Caddesi'nin kesiştiği kavşakta akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mehmet Sütan idaresindeki 06 LKK 82 plakalı kamyonet ile Yüksel Durmuş kontrolündeki 06 AC 928 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, park halindeki iki araca çarparak durabildi. Kamyonet ise sinyalizasyon sistemlerini devirerek yolun karşısına geçti ve yan yattı. Otomobilde bulunan Yüksel Durmuş, Ahsen Durmuş (18) ve Semra Durmuş ile kamyonet sürücüsü Mehmet Sütan yaralandı. Polis olay yerinde ikinci bir kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri, olası bir patlama ihtimaline karşı araçların elektrik aksamını dere dışı bıraktı. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Reklam
Reklam

Aynı kavşakta dün akşam da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişini hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Kavşakta sık sık kazanın meydana geldiğini belirten vatandaşlar, hiçbir önlemin alınmamasına tepki gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: