Basket Haberlerinin Zirvesine Kartal Kondu

Türkiye Beko Basketbol Ligi’nde ilk yarı sona ererken, geçen üç aylık sürede en çok, geçtiğimiz...

Türkiye Beko Basketbol Ligi’nde ilk yarı sona ererken, geçen üç aylık sürede en çok, geçtiğimiz yılını dört kupa ile kapatan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın konuşulduğu belirlendi.

Interpress’in yaptığı araştırmada, Ekim ayından bu yana spor sayfalarında çıkan basket haberlerinde, Türkiye Ligi’nin yanı sıra THY Avrupa Ligi’nde mücadele eden ve ilk 16’ya kalma başarısı gösteren siyah-beyazlı takım, isminin geçtiği 3.064 haberle ilk sırada yer aldığı ortaya çıktı.

İkinci sırada ilk yarıyı averajla lider bitiren Anadolu Efes, toplam 2.876 haberle bulunurken, Fenerbahçe Ülker’in de 2.178 haberle üçüncü sırada yer aldığı tespit edildi. Ülkemizi Eurocup’ta başarı ile temsil eden Galatasaray Medical Park hakkında çıkan 2.024 haberle dördüncü sırayı alırken, bu yıl aldıkları başarılı sonuçlarla ilk yarıyı puan cetvelinde ilk beş sıra içinde kapatan Banvit 1.337, Pınar Karşıyaka da 1.236 haber ile spor sayfalarında yer aldıkları saptandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz