Basketbol

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nde (TKBL) Adana'yı temsil eden BOTAŞ Spor, yeni sezon hazırlıklarına 30 Temmuz'da başlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nde (TKBL) Adana'yı temsil eden BOTAŞ Spor, yeni sezon hazırlıklarına 30 Temmuz'da başlayacak.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, iç transferde Paris ve Chaney, dış transferde Saynur, Dilek, Korel, Dalma Ivanyi, Christi Thomas ve Katarina Ristic ile sözleşme imzalayan BOTAŞ Spor'un 30 Temmuz'da Ceyhan BOTAŞ'ta toplanarak, yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı kaydedildi.

Yaklaşık 1 ay sürecek kampın ardından BOTAŞ Spor'un, BOTAŞ Cup dahil olmak üzere 3 ayrı turnuvaya katılarak lige hazırlanacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada Başantrenör Olcay Orak, kamp dönemini iyi geçirmek istediklerini kaydetti.

"Kurdukları geniş kadroyla ligde, Türkiye kupasında ve Avrupa kupalarında başarılı olmak istediklerini belirten Orak, "Bizim için sezon başı kampı çok önemli. 1 aylık kampı iyi geçirmek istiyoruz. Kamp sonrası katılacağımız turnuvalarla lige hazır hale geleceğiz. Hedefimiz ligde play-off'a kalmak, ilk yarı sonunda Türkiye kupasını garantilemek ve Avrupa'da geçen yıl ki başarıyı tekrarlamak" dedi.

Muhabir: Emrah Yorulmaz / Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: